Tjohejsan! Vi fortsätter att hatta lite hit och lite dit. För det har visat sig att en inte alltid kan styra över det som händer här i livet.
Men här kommer senaste info om våra öppettider:
22/6 Lördag. Midsommardagen. No more sill - just chill and grill. Meny kommer... 
23/6 Söndag. På begäran: TACO-MANIACO! Eftersom midsommar pajade den heliga tacofredagskvällen så flyttar vi den till söndag. Boka gärna bord!
Helgen efter 28/6, 29/6, 30/6 tar vi en brejk pga lite olika anledningar. 
OBS!!! 6/6 Förfest & Efterfest på Lyckan! FÖRFESTEN börjar vid kl 16 och då kan ni droppa in och äta något gott, smutta på sommardrinkar innan Byaföreningens Sommarfest. Ni behöver inte boka i förväg. Och efter sommarfesten är det EFTERFEST och då har vi laddat grillarna med stärkande korvar och kylarna är fulla med kalla öl!
Sprid gärna informationen. Vi ses kompisar!
/Linda

NY HET NYHET! MACK, SUCK och BJUCK är etablerade stand up-scener i Sverige. Men...
⭐️⭐️⭐️  Nu är det dags för LÖCK!  ⭐️⭐️⭐️
Lyckan i Önneköp Comedy Klubb! 

Datum är inte spikat med det blir en liten scen på uteserveringen någon kväll i sommar!
Vem som helst kan vara med. Proffs, amatörer, flanörer, kåsörer. Det behöver inte vara traditionell stand-up utan det kan vara vad som helst som har lite underhållningsvärde: knasiga anekdoter, roliga minnen, pinsamma dagboksanteckningar, kortprosa, långprosa, fågeldanser, trolleri, trollera trollolol! Våga testa vingarna!
Anmäl till linda.nehlstedt@gmail.com

Våren, Värmen och Vi är här!

Vi håller på att fnula på hur uteserveringen ska se ut, vilka band som ska spela i sommar och när, vilken meny, vilket vin vi ska ha i sommar. Grillarna står snart redo... 

Kolla under Öppet & Kalender för aktuella erbjudanden och menyer. Annars är vår facbooksida säkraste stället för den allra senaste infon.

Nu blir det het kärleksmat på menyn! Vi serverar Frida Kahlo och Isabel Allendes favoriter. Ni kommer bli helt prilliga. Boka bord och pallra er hit! 

På gång
Planering för vår och sommar 2019 pågår och vi har redan massa lattjo i pipen; Gästkockar, Quiz, Musik, Sång med mera!
Håll koll på vår hemsida och facebook för senaste informationen om vad som händer här i vårt mysiga kattriarkat!
Hjälp oss gärna att sprida ordet om att vi finns! 

Lyckan söker restaurangpersonal!
Snart drar säsongen igång och vi behöver anställa några sköna stjärnor som vill vara med och skapa en restaurangupplevelse som gästerna sent ska glömma. 
Restaurang Lyckan ligger i metropolen Önneköp på gränsen till Österlen. Menyn är inspirerad av Medelhavet som möter Orienten som möter Skåne. Vi vill laga god och rejäl mat till rimliga priser. 
Vi har en ungefärlig bild om hur vi vill ha det men söker Dig som vill vara med att utveckla vårt koncept. Du har en vilja av stål, roliga idéer, hemliga recept och ett hjärta av guld. Erfarenhet av restaurangarbete är önskvärt.

Vi söker:
• En Stjärna i köket.
Som kock ansvarar du för att maten är snygg, smart och sanslöst god, ingredienserna miljömärkta, inköpen görs i närområdet samt att aldrig någonsin använda halvfabrikat. Kan du dessutom baka pizza och bröd blir vi glada.

• En Stjärna i restaurangen
Som restaurangstjärna är du spindeln i nätet och sköter ruljansen. Du ser till att allt och alla är på plats, du tar emot bokningar, beställningar och får gästerna att trivas. Du kan blanda drinkar, koka kaffe och vara lite överallt och hit och dit.

• Stjärnor till servering, disk, bar och kallskänk.

Hör av Er till linda.nehlstedt@gmail.com.
 

The future is female.
And furry.

Långt ute på landet, i den lilla republiken Önneköp, ligger
Värdshuset Lyckan, ett matriarkat i symbios med ett kattriarkat. Vi gillar rättvisa och roliga rätter. Filosofin är att maten ska vara snygg, ekologisk, god och utan konstigheter.

Enligt oss själva serverar vi jättegod mat i en jättefin miljö. Kom hit och avgör själva! 

Kolla här på hemsidan eller vår facebooksida för senaste info.

Glöm inte att boka bord på linda.nehlstedt@gmail.com
Jättevälkomna!