Sill & Quiz på Påskafton! Fina priser!

OH HAPPY DAYS!

Helgen den 6/4 & 7/4 öppnar vi för säsongen! Vi serverar buffé mellan kl 15 - 21. Hjärtligen välkomna att boka bord!

På gång
Planering för vår och sommar 2019 pågår och vi har redan massa lattjo i pipen; Gästkockar, Quiz, Påskfest, Musik, Sång med mera!
Håll koll på vår hemsida och facebook för senaste informationen om vad som händer här i vårt mysiga kattriarkat! Hjälp oss gärna att sprida ordet om att vi finns! 

Lyckan söker restaurangpersonal!
Snart drar säsongen igång och vi behöver anställa några sköna stjärnor som vill vara med och skapa en restaurangupplevelse som gästerna sent ska glömma. 
Restaurang Lyckan ligger i metropolen Önneköp på gränsen till Österlen. Menyn är inspirerad av Medelhavet som möter Orienten som möter Skåne. Vi vill laga god och rejäl mat till rimliga priser. 
Vi har en ungefärlig bild om hur vi vill ha det men söker Dig som vill vara med att utveckla vårt koncept. Du har en vilja av stål, roliga idéer, hemliga recept och ett hjärta av guld. Erfarenhet av restaurangarbete är önskvärt.

Vi söker:
• En Stjärna i köket.
Som kock ansvarar du för att maten är snygg, smart och sanslöst god, ingredienserna miljömärkta, inköpen görs i närområdet samt att aldrig någonsin använda halvfabrikat. Kan du dessutom baka pizza och bröd blir vi glada.

• En Stjärna i restaurangen
Som restaurangstjärna är du spindeln i nätet och sköter ruljansen. Du ser till att allt och alla är på plats, du tar emot bokningar, beställningar och får gästerna att trivas. Du kan blanda drinkar, koka kaffe och vara lite överallt och hit och dit.

• Stjärnor till servering, disk, bar och kallskänk.

Tillträde under april och fram till sista september.
Hör av Er till linda.nehlstedt@gmail.com.
 

The future is female.
And furry.

Långt ute på landet, i den lilla republiken Önneköp, ligger
Värdshuset Lyckan, ett matriarkat i symbios med ett kattriarkat. Vi gillar rättvisa och roliga rätter. Filosofin är att maten ska vara snygg, ekologisk, god och utan konstigheter.

Enligt oss själva serverar vi jättegod mat i en jättefin miljö. Kom hit och avgör själva! 

Kolla här på hemsidan eller vår facebooksida för senaste info.

Glöm inte att boka bord på linda.nehlstedt@gmail.com
Jättevälkomna!